-
Cat and dog

Win je dierenportret

Om de lancering van onze nieuwe LURVIG huisdierencollectie te vieren, genieten ook de honden en katten van IKEA FAMILY leden nu mee van extra voordelen! Zo maak je nu kans op een artistieke foto van je hond of kat door Vincent Lagrange, die internationale faam verwierf met zijn portrettenreeks over menselijke emoties bij dieren. Je hebt tot en met 6 mei de tijd om je in te schrijven en de wedstrijdvragen in te vullen.

Ben je nog geen IKEA FAMILY lid? Vraag nu je lidkaart aan en neem ook deel aan de wedstrijd.

Mijn dier

Op welke manier lijkt je dier op jou (of omgekeerd)? Maak een originele beschrijving! (max. 150 woorden)

Hoeveel honden en katten zullen bij het beëindigen van de wedstrijd ‪op 6 mei‬‬‬‬‬‬‬‬ deelgenomen hebben?

Upload een foto van je hond / kat

Deze velden zijn verplicht

De winnaars zullen persoonlijk worden gecontacteerd op 9 en 10 mei. Op 11 mei zullen de namen van deze winnaars bekend worden gemaakt op deze pagina.

Hun eigen plek, hun eigen interieur

Met de nieuwe LURVIG collectie genieten ook honden en katten, net als hun baasjes, van het functioneel design van IKEA. Meer dan 30 manden, krabpalen, speeltjes en accessoires zijn nu verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze werden ontworpen in samenwerking met huisartsen om de huisdieren zoveel mogelijk plezier te bieden. Bovendien sluiten de LURVIG producten perfect aan bij de bestaande IKEA toppers. Zo maakt je hond of kat echt deel uit van het gezin!

A dog on a couch A dog spills his food bowl Some cats are playing on a Kallax 4x4 shelf
A cat scratching its paws A bedside table turned into a cat bed A group photo of cats and dogs in LURVIG beds